Hvorfor få foretaget en næseoperation?

14 oktober 2020
Astrid Pedersen

Måske forbinder du mest af alt ordet næseoperation med skræk eksempler som Michael Jackson og hans mildest talt fejlslagne forsøg på at få en kæk lille opstoppernæse. Men en næseoperation behøver slet ikke at have så radikalt et udfald.

Nu om stunder er det muligt for kirurger ved hjælp af moderne metoder og ditto redskaber at skabe smukke og naturlige resultater. Mange mennesker, som vælger at få foretaget en næseoperation, gør det ikke for at leve op til et snævert skønhedsideal, men for at rette op på iøjnefaldende og grelle fejl. Det kan for eksempel være en meget skæv næse, en næse, som i størrelse og proportioner ikke matcher ansigtets øvrige træk, eller en bulet eller kroget næseryg.

Sådanne skavanker har ikke alene betydning for det visuelt æstetiske udtryk, men kan faktisk påvirke måden hvorpå andre mennesker opfatter én. Næsen sidder trods alt midt i ansigtet og er temmelig afgørende for førstehåndsindtrykket. Og derfor er der ingen skam i at ønske sig en mere klassisk næse, hvis resten af ens personlighed ikke matcher den medfødte næses eventuelle særpræg.

Hvordan foregår en næseoperation?

Hvis du således ønsker dig en næseoperation bør du tage kontakt til en dygtig og erfaren kirurg med mange års erfaring inden for netop denne procedure. Hos AGATA Privathospital finder du nogle af landets mest erfarne kirurger, her under en kirurg som gennem femten år udelukkende har foretaget næseoperationer og korrektioner. Afhængig af din næses beskaffenhed vil en næseoperation kunne vare to til tre timer – og du vil muligvis skulle i fuld bedøvelse alt efter indgrebets karakter.

Efter din næseoperation vil du skulle gå med næseskinne for at sikre den optimale heling. Du kan først forvente at se de endelige resultater af din næseoperation efter cirka et år, hvor der muligvis skal foretages mindre justeringer for at opnå den flotteste næse.

Bestil tid til næseoperation konsultation på agata-privathospital.dk

Flere Nyheder