Hvordan ser du nemmest Viaplay?

02 June 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er ikke så svært at tilmelde sig Viaplay, for det er jo via din tilmelding, at de får penge i maskinen, så man falder næsten over en mulighed for at tilmelde sig, når man først er begyndt at overveje, om man vil have Viaplay.

Andre gange får man endda Viaplay kastet i nakken, hvis man bestiller et bestemt abonnement på en telefon eller lignende, og andre gange er Viaplay endda en del af ens Smart-TV, når man køber det.

For pokker, nogle fjernebetjeninger til Smart-TV og lignende har endda knapper til bestemte streaming-tjenester, så hvorfor skulle det ikke ske med tiden, at Viaplay også får sådan en?

Og det bringer os videre til det med, hvordan man lettest kommer til at se Viaplay, for der findes mange muligheder, og det skal også nogle gange passe til situationen.

For man kan jo lige streame et hurtigt program på ens telefon, mens man er på farten, hvis man er heldig nok til, at signalet er stabilt, mens man bevæger sig – så længe man ikke selv er bag rattet.

Derhjemme kan man så flyde ned i sofaen og sætte noget længere fra Viaplay på på ens tablet, så man kan dase ned i sofaen og slappe af til noget længere indhold.

Men ofte vil man jo gerne se den slags på en større skærm, så man kan gøre dette på flere måder.

Det kan man blandt andet gøre trådlåst fra ens telefon og sende signalet til TV-et, eller man kan sende det fra computeren.

Dette kræver dog et moderne TV, men ellers kan man også bruge et HDMI-stick af den gammeldags type, hvor man slår computeren, gerne en bærbar, sammen med TV’et, så man kan overføre indholdet hertil

Men som nævnt er der også de dersens Smart-TV, hvor man lige ved hånden kan vælge en streaming-tjeneste såsom Viaplay med det samme.

Viaplay pris skal dog nok overvejes, inden man takker ja til det.

More articles