Hvor stort skal smørrebrød være for dig?

03 May 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Du har nok regnet ud, at der er forskel på smørrebrød, men de fleste tænker jo nok på variationen af pålægget, og hvor meget man kan bryde det, førend man dårligt kan se rugbrødet.

En variation af smørrebrød kan være: https://www.xn--kbmandenskkken-qqbj.dk/vi-tilbyder#smoerrebroed

Så er der også andre, der undlader smør, eller de hellere vil have fedt på, og så kan man jo diskutere, om der egentlig er tale om smørrebrød længere, når det ikke mere passer sammen med navnet.

Hvem siger da også, at der skal være tale om et rugbrød, for man kan jo også bruge et franskbrød – og hvordan kan man ikke variere alle de brødtyper nu om dage?!

Så er der også dem, der ikke kan se idéen ved at lave en halv rugbrødsmad, som man også kan kalde det, for det skal da altid være en hel skive af selve brødet, som man spiser det – mens andre så bedre kan lide, at de kan lave mange variationer ud så meget rugbrød som muligt.

smørrebrød

Man skal have det smørrebrød, man kan lide det

Så kan man jo også spørge om, hvornår det “bare” er en rugbrødsmad, og hvornår det går hen og bliver til smørrebrød?

Det sidste lyder jo finere, mens det første er noget, man kan lave derhjemme i køkkenet, men det ser som regel så også ud derefter.

Man kan jo også lave et landgangsbrød, og det kan udgøre et helt måltid i sig selv!

Nogle mennesker laver mange slags smørrebrød med det samme pålæg, fordi de kan lide den slags mest, mens andre atter vil forsøge at lave så meget forskelligt, så de virkelig kan opleve de forskellige smagsnuancer.

Og man skal jo heller ikke glemme det med, hvad andre kan tåle og foretrækker, når man laver smørrebrød til andre.

Så selvom det er en simpel spise, så er det slet ikke så let igen.

More articles