Hvor længe holder dine Pernille Corydon smykker?

10 marts 2021
Sara Mortensen

editorial

Er du den lykkelige ejer af et par smukke smykker fra Pernille Corydon? Har du oplevet, at de er gået i stykker eller blevet slidte i udseende for hurtigt? Det kan meget vel ske, hvis man glemmer at pleje sine smykker i det daglige. 

Alle smykker skal plejes i ny og næ, hvis de skal kunne holde i længden. Smykker er skrøbelige og derfor er der også visse situationer, hvor man skal tage dem af. Det kan være under sport, når man sover, er i bad eller gør rent. Alle disse situationer er det bedst, hvis man tager sine Pernille Corydon smykker af. 

Pernille Corydon smykker kan ikke tåle alt for høj varme, alt for lav kulde, hårspray, makeup, sved og lignende. Det er alle elegante og stilrene smykker i klassisk design. De er skrøbelige nok i forvejen, og hvis du så oven i købet har dem på under sport eller i bad, så kan de nemmere gå i stykker.

Tænk over alt dette i dagligdagen – udsætter du dine Pernille Corydon smykker for noget af dette? Hvis svaret er ja, så husk at tage dine smykker af i disse situationer, så undgår du en ødelagt ørering eller halskæde fremover!

Sådan kan dine Pernille Corydon smykker få en længere levetid

Hvis du gerne vil sørge for, at dine elskede smykker holde længere, så skal du huske at pleje og rense dine smykker. Det kan forlænge levetiden markant, hvis du husker at rense dem i det daglige. Der samler sig enormt meget skidt på eksempelvis øreringe, bare i løbet af en dag! Det er derfor både godt for smykket, men også hygiejnisk generelt, hvis man husker at rense sine øreringe. 

Det er der enormt mange der glemmer. Dine Pernille Corydon øreringe har super godt af lige at få en tur med en våd klud hver aften, inden du går i seng. Du kan gøre det i forbindelse med dine renserutiner af ansigtet, så du husker at få det gjort. 

Det handler bare om at få det gjort til en god vane, så det ikke virker så uoverskueligt. De andre smykker såsom halskæder, armbånd og fingerringe, kan du smide i en smykkerenser en gang om måneden. Her bliver du meget overrasket over, at se hvor rene de faktisk kan blive og hvor meget det gør ved hele udseendet af dem!

Flere Nyheder