Hvem kan have glæde af Office 365 kurser?

31 marts 2020
Astrid Pedersen

editorial

Microsoft Office 365 kurser er for dig, som ønsker at dine medarbejdere får det meste ud af den moderne arbejdsplads. Når du tilmelder dine medarbejdere et Microsoft Office 365 kursus, som modsvarer deres behov og deres behov for at optimere deres daglige work flow, vil de lære at benytte sig af mulighederne for eksempelvis fildeling og samarbejde via den smarte platform.

Du vil opleve såvel en større motivation for at bruge de vigtige redskaber samt en øget produktivitet i de afdelinger, som forstår at udnytte potentialet i Microsoft Office 365 til fulde. Og så vil dine medarbejdere altid have glæde af en opgradering af deres IT kundskaber og kompetencer.

Find det rette kursus i Office 365

Hos 4D – som er en dansk udbyder af IT kurser målrettet erhvervs livet – finder du et velassorteret udvalg af Microsoft Office 365 kurser. Disse kurser er hver især særligt tilrettelagt til forskellige faggrupper, og henvender sig til såvel brugere som administratorer.

Du kan finde Microsoft Office 365 kurser på flere forskellige tekniske niveauer og med varierende grader af specialisering. For eksempel kan dine system administratorer og interne supportere have glæde af kurser så som Microsoft 365 Security Administration eller Implementing Microsoft 365 Information Protection.

Dine kontor ansatte vil få forklaret de basale og fundamentale elementer i Microsoft Office 365 på kurset Microsoft 365 Fundamentals, hvor I på en enkelt dag kan få en grundlæggende forståelse for hvad Microsoft Office 365 egentlig er.

Er du i tvivl om hvilket af de mange forskellige kvalificerede Microsoft Office 365 kurser du skal vælge, kan du lægge ud med det gratis seminar Office 365 – Et overblik. Her kan du få et hurtigt og effektiv overblik over hvad Microsoft Office 365 kan gøre for din virksomhed, og du vil få mulighed for at rette forespørgsel angående relevante kurser hos de dygtige undervisere og tilrettelæggere hos 4D.

Se alle Microsoft Office 365 kurserne på 4d.dk

Flere Nyheder