Hvad taler for at få fingrene i bedkanter?

31 juli 2021
Silje Hansen

editorial

Har du kastet dig over et nyt projekt i haven, hvor der skal anlægges et nyt bed? Så er der alle gode grunde til, at får fingrene i bedkanter. Lad os prøve at uddybe, hvad det skyldes herunder. 

Derfor skal du ud og købe bedkanter

Du kan skabe et smukkere bed

Noget af det førte der taler for bedkanter er, at du kan skabe utrolig smukke bed bede i din have. Bedkanterne er nemlig med til at skabe en ramme omkring bedet, så du kan have nemmere ved at plante de ting, du gerne vil. 

Bedkanter kan holde græs væk 

En anden ting som skal fremhæves ved bedkanter er, at de er utrolig praktiske at tage i brug. Bedkanter kan nemlig være med til at holde græs og skud væk fra det område, hvor du skal anlægge et bed. Du skal derfor heller ikke bøvle med, at dit bed i løbet af ingen tid får et andet udseende, forbi græs forvilder sig derind. 

Du kan få fingrene i mange forskellige bedkanter

En tredje god grund til at købe bedkanter er, at der findes mange forskellige varianter. Det gælder både, når det kommer til størrelsen og ikke mindst det materiale, de er lavet i. Brug derfor gerne lidt ekstra tid på at finde de bedkanter, som vil passe perfekt til det, du skal lave. 

Få bedkanter til overkommelige priser

En sidste god grund til købe bedkanter er, at du kan få dem til overkommelige penge. Du behøver altså ikke bruge en formue for dem, uanset hvor store eller små de skal være. 

Hvis du allerede nu vil finde bedkanter, du kan bestille hjem til din have, så kan du hoppe ind og blive inspireret her: https://www.lyngeshop.dk/graeskant. Der er nemlig ekstra gode chancer for, at du finder lige det, du er på udkig efter. 

 

Flere Nyheder