Hvad er planen med den forlovelsesring?

01 april 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Jo, selvfølgelig ved du godt, hvad den forlovelsesring skal bruges til, men du tænker jo også, at det skal være den eneste gang, hvor du skal ned på knæ for at fri til den person, du holder af.

Selv hvis du har været gift før, så håber du, at det her bliver sidste gang, og det skal ikke lyde negativt: Tværtimod!

Man håber jo på, at man har fundet den rette, som man kan være sammen med, indtil man visner bort.

Så man vil jo gerne gøre noget ud af ringen i sig selv, så det måske bliver en af de få gange, hvor du virkelig langer mange penge over disken for at få den rette forlovelsesring.

Du har endda sparet sammen længe, og det kunne da tænkes, at du har fået fremstillet en forlovelsesring, som der således ikke findes andre af, fordi du gerne ville have et unikum, der passede til din kommende forlovede.

forlovelsesringe

Forlovelsesringen skal der så sandelig gøres noget ud af

Så er der det næste punkt med, at man rent faktisk skal fri, og det er man egentlig ikke bange for at gøre, for alle indikationer går på, at vedkommende gerne vil dig, og I er da også begyndt at planlægge resten af livet sammen, så det er her egentlig en ren formalitet, når man ser på det rent praktisk.

Men derfor må det gerne være romantisk, så du planlægger også, hvordan den her ring skal præsenteres, for det skal gøres i de rette rammer.

Så er hun til, at der er publikum, kan det passes sammen med hendes interesser, og hvordan overrasker man hende mest?

Det er mange ting, som man skal finde ud af, og hvis det hele skal spille, så skal man helst planlægge den slags i god tid.

Men med god planlægning kommer man som regel også langt.

Flere Nyheder