Hvad er en BiOrb?

27 august 2020
Astrid Pedersen

En BiOrb er en nem måde hvorpå du kan have et akvarium med fisk uden konstant at skulle tænke på at rense bunden og glasset. Ideen med en BiOrb er nemlig at de lille øko system i høj grad kan vedligeholde sig selv, på grund af den balancerede sammensætning af flora og fauna og så det unikke filtrerings system.

En BiOrb ligner den klassiske fiske bowle – kugleformet og med et lille udvalg af planter og fisk samt grus eller småsten i bunden. Det særlige ved en BiOrb er det centrale rør som på kontinuerlig vis fører rent vand igennem selve akvariet. På den måde kan du slippe for at skulle skille akvariet ad og rense det så ofte.

Filteret skal skiftes cirka en gang om måneden, og en tredjedel af vandet skal udskiftes med et par ugers mellemrum. Du behøver således kun at fjerne en tredjedel af vandet i din BiOrb og erstatte det med nyt behandlet vand.

Hvor kan jeg købe en BiOrb?

En BiOrb er således et både praktisk og dekorativt valg når det handler om levende indretning af hjemmet eller af kontoret. Du bør dog altid købe den originale BiOrb og vogte dig for efterligninger – for din egen og for dyrenes velfærds skyld.

Hos Hyggefisken finder du et autoriseret BiOrb center hvor du kan finde din originale BiOrb samt fisk og diverse tilbehør. Du finder her BiOrb i mange forskellige udformninger, både den klassiske fiske bowle facon og mere indretnings venlige former så som cylindre eller kuber. Her finder du samtidig sten, skulpturer, ornamenter, dekorationer og andet tilbehør til dit BiOrb akvarium samt selvfølgelig diverse filtre til udskiftning og udstyr og materialer til rengøring heraf.

Du kan se det store udvalg af BiOrb akvarier, fisk, og tilbehør i Hyggefisken BiOrb Centers online shop på hjemmesiden hyggefiskenbiorbcenter.dk

Flere Nyheder