Gulvafslibning i Haslev – for de flotteste gulve

13 March 2022
Astrid Pedersen

editorial

Er dine gamle trægulve blevet ridsede, nussede og snuskede i overfladen, og overvejer du af samme grund at skifte dem ud? Så bør du træde et skridt tilbage, og tænke dig om en ekstra gang. Det er nemlig temmelig dyrt at få skiftet et trægulv ud – i hvert fald hvis der skal lægges et nyt i tilsvarende kvalitet.

Du kan hurtigt komme til at fortryde at du byttede de smukke planker ud med et klik parket i syntetisk laminat. Og da dit gulv med stor sandsynlighed kan blive rigtig flot igen er der faktisk ingen grund til at gå til så drastiske metoder.

Hvordan kan mit slidte trægulv blive pænt igen?

Du kan altid bede om en gulvmands vurdering af dit slidte trægulv. Det er meget sandsynligt at du med en professionelt udført gulvafslibning vil kunne genskabe den smukke, ensartede overflade som giver trægulvet dets unikke og strålende look.

gulvafslibning haslev

En gulvmand vil hurtigt kunne vurdere præcis hvor meget, eller hvor lidt, der skal fjernes af gulvets overflade førend det ønskede resultat kan opnås. Og når det handler om opgaven med afslibning af gulvet kan du være sikker på at din gulvsliber kan løse denne til UG med kryds og slange.

Er det dyrt at få udført en gulvafslibning?

Måske overvejer du selv at forestå afslibning af gulve i dine stuer og værelser, ud fra et besparelses synspunkt. Men her skal du tænke på at der venter dig en tidskrævende og tung opgave.

Samtidig er det ikke billigt selv at forestå en gulvafslibning med tilhørende efterbehandling. Du skal ud og leje en maskine til formålet, lige som der skal indkøbes diverse udstyr og materialer.

Alt i alt vil de i langt de fleste tilfælde bedst kunne betale sig at overlade gulvarbejdet til en dygtig gulvmand. Og ham kan du finde hos Harpixgulv – læs mere på Harpixgulv.dk.

More articles