Guide til oplevelser for voksne i København

14 februar 2020
Silje Hansen
Guide til oplevelser for voksne i København

København er en fantastisk by. Det er Danmarks stolte hovedstad og har derfor en masse spændende aktiviteter og oplevelser for hele familien. I denne artikel har vi fokus på, hvad du som voksen kan lave i Købehavn, hvis du skal afsted i en weekend eller for en dag.

Hvis du derfor skal afsted som par til en kæresteweekend uden børnene, eller hvis I er flok veninder eller venner der gerne vil have voksentid i København, så får I her en guide til, hvad I evt. kunne kaste jer over. Gå på opdagelse i København sammen med os.

Oplev kultur i København

Er du på jagt efter en kulturoplevelse i København, så må du ikke snyde dig selv for enten en tur i staden .Her vil du opleve Christiania. Mærk stemningen hele året rundt og tag en snak med beboerne, som med stor glæde gerne fortæller om, hvordan det er at bo i Christiania. Her får du en anderledes vinkel på Københavns storbyliv, hvor man er vant til en travl hverdag og hvor den digitale verden fylder meget.

Få gang i adrenalinen i København

Adrenalin kan være forskelligt fra person til person. Men er du på jagt efter en oplevelse, der er ekstraordinær og som med stor sandsynlighed giver dig et adrenalinkick, så bør du overveje at tage på en helikoptertur rundt i København. Hermed kan du i løbet af 30-60 minutter se hele København på en helt ny måde. 

Hvis du er til aktiviteter nede på jorden, kan du enten vælge de mange forskellige klatremiljøer i København eller lave din egen øl eller flødebolle.

Sæt gang i smagsløgene i København

Når det kommer til mad og smagsoplevelser, så har København i den grad noget at byde på. Det gælder både for dig som er på jagt efter en gastronomisk madoplevelse, og for dig som kunne tænke dig at få en madoplevelse i Street food eller den gamle kødby.

Flere Nyheder