Guide til at vælge det rette inkassofirma

16 februar 2021
Cecilie Mortensen

editorial

Cashflow og likviditet er noget af det vigtigste for at en virksomhed kan overleve eller skabe vækst. Derfor er det nødvendigt at kigge på den struktur du har for at opkræve kunder og inddrive de penge, som virksomheden har udestående hos kunderne. Det er langt fra alle kunder som er gode til at få betalt deres regninger eller som får det prioriteret. Der kan derfor gå lang tid før du får dine penge, eller måske i værste fald slet ikke kunne få dine penge igen for den service du har ydet. 

Hvorfor skal du vælge at samarbejde med et inkassofirma?

For at forhindre dårlige betalere eller at du har en del udestående fakturaer hos dine kunder, kan du med fordel kontakte et inkassofirma. Dermed kan du få hjælp til at opkræve penge, rykke for manglende betalinger og i værste fald udsende besked om inkasso. Et inkassofirma er også i stand til at indkalde dine kunder i retten, hvis de mener de ikke er i stand til at betale, eller hvis du slet ikke hører fra dem. 

En af de fordele der er ved at overlade arbejdet og ansvaret til et inkassofirma er også, at det frigiver dig for en masse tid. Det kan være tidskrævende at løbende kontakte de kunder, som endnu ikke har betalt. Dermed kan du bruge din tid og energi på at udvikle virksomheden.

Find det rette inkassofirma

Hvis du leder efter en prisbillig og effektiv løsning for at inddrive de udestående penge som du har hos dine kunder, kan du med fordel vælge at samarbejde med et inkassofirma. Hvis du f.eks. vælger collectia.dk, kan du selv skræddersy en løsning som passer til dig og din virksomhed. Her kan du komme gratis i gang ved at oprette alle sagerne selv. Du kan også vælge en løsning, hvor de står for hele processen for dig. 

Flere Nyheder