Guide til at finde en billig gulvafslibning

19 januar 2020
Silje Hansen

editorial

Hvis du har installeret trægulve i din bolig, er det som regel et temperamentspørgsmål i forhold til, hvornår du føler de er for nedslidte og trætte til at de skal genopfriskes. Det er meget normalt at et trægulv får brugsspor med årene. Det kan enten komme af misfarvninger, hvis du ved et uheld kommer til at spilde kaffe, vin eller andet på gulvet. Det kommer også af små mærker og hakker fra dine møbler, spisebordsstole eller hvis du har husdyr i din bolig som f.eks. en kat eller hund. Her kan du vælge at få lavet en professionel gulvafslibning, der giver gulvet en ny, jævn og flot overflade igen som var det helt nyt. Det er dermed også langt billigere og smartere, end hvis du ville lægge et nyt trægulv. 

Hvordan sikrer du dig at finde en kompetent gulvsliber?

Det vigtigste er dog at finde en pålidelig og kompetent gulvmand til at udføre en gulvafslibning af dit trægulv. Her kan du gennem flere tilbudsportaler indhente 3 tilbud, og vælge det billigste. Det kan hurtigt blive en dyr affære på længere sigt, hvis det viser sig at være en fagmand, der ikke har været grundig nok med at udføre gulvafslibningen. Det er dermed sjælendt det bedste at vælge det billigste tilbud du kan finde på markedet. 

Vi anbefaler derfor i stedet at du undersøger de enkelte gulvsliber der befinder sig i dit lokalområde. Det kan du blandt andet gøre ved at se om der er nogle der tillader, at deres kunder kan tilkende give en rating eller en kundeanmeldelse efter det udførte arbejde. Her får du et meget godt billede af, hvad det er for en fagmand og serviceydelse du får, når du bestiller et gulvafslibning. Når du har fundet et par stykker med gode anmeldelser, kan du indhente et tilbud på opgaven, for at vælge det bedste.

Flere Nyheder