Gør weekenden til noget helt særligt med denne lækre opskrift på bananpandekager

08 august 2021
Kamilla Tolnø

editorial

Hvem elsker ikke pandekager? Uanset om man er ung eller gammel, er pandekager en vaskeægte klassiker, som bare bliver ved at være utroligt lækker.

Ikke alene smager de supergodt i sig selv, men man kan også være kreativ med pynt og tilbehør. Derfor egner pandekager sig perfekt til både fest og hverdag.

Hvad enten man skal holde stor børnefødselsdag eller blot føler for at forkæle sig selv lidt ekstra i weekenden, kan man roligt sætte gang i panden.

Det er ikke mindst tilfældet med denne lækre opskrift på bananpandekager. Når man tilføjer banan, får man nemlig en utroligt unik smag samt en række andre fordele.

Hvis du mangler en god ny opskrift og ønsker at udfordre dig selv lidt i køkkenet, så er denne opskrift perfekt til dig.

Bananer i pandekager

Der er bare noget særligt ved smagen af banan – det egner sig perfekt til desserter og andre søde sager.

Ved at tilføje bananer til dine pandekager får du en lækker, sød smag med mindre sukker, ligesom bananen er med til at holde på fugtigheden.

Det sikrer, at dine pandekager bliver lækre, luftige og bløde, samtidig med at de kan holde sig friske i mange dage.

Derfor er der mange gode grunde til at prøve de nye bananpandekager. Ikke mindst hvis man er blevet træt af den almindelige version og har lyst til at prøve noget nyt.

Find opskriften på https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/14172/bananpandekager

Et sundere alternativ

Pandekager er ofte ikke noget, som man forbinder med sundhed. Men ved at gøre nogle små ændringer i opskriften, kan man faktisk få en okay sund ret.

Når man fx tilføjer banan til pandekagerne, får man flere vitaminer, mineraler og fibre, samtidig med at man med god samvittighed kan spare lidt på det hvide sukker.

Hvis man går efter et sundere alternativ til fx morgenmad i weekenden, er bananpandekager altså værd at prøve.

Flere Nyheder