Gode råd til dig, der skal lave en hjemmeside

11 oktober 2021
Steffen Petersen

advertorial

Hvis du skal i gang med at lave din egen hjemmeside, så er der mange ting, du skal have styr på. Det kan godt være temmelig uoverskueligt at navigere sig rundt i, fordi den digitale verden er ret så stor. Det vil vi forsøge at hjælpe dig med i dette indlæg. Her vil vi liste tre ting, du skal have gjort, når du skal i gang med at oprette din egen hjemmeside.

1. Domænenavn

Du skal finde et domænenavn til din hjemmeside. Det er det navn, som folk skal finde din virksomhed på. Eksempler på dette er facebook.dk eller google.dk. Så du skal i gang med at finde på et navn, som du kan kalde din hjemmeside. Du skal finde ud af, om domænenavnet er ledigt. Det kan du gøre via mange hjemmesider, såsom Simply.com eller Dandomain.dk. Du skal finde et unikt navn, så du ikke kan risikere at domænenavnet kommer til at minde for meget om en andet. Ellers kan folk gang på gang komme til at skrive det forkert. Undgå også at bruge å, ø og æ i dit domænenavn. 

2. Hjemmesideopbygning

Det næste skidt, du skal tage, det er at få opbygget din hjemmeside. Det kan godt være temmelig svært. Her skal du ind og finde et CMS-system, som hjælper dig med at bygge din hjemmeside op. Her bruger mange WordPress, da det er det mest brugervenlige og populære blandt CMS-systemer. Du kan også betale dig fra at få nogle til at opbygge din hjemmeside. Du kan finde firmaer, der tilbyder opbygning af en billig hjemmeside til dig. Du kan først Google dig lidt frem til nogle forskellige firmaer, før du tager din endelige beslutning. 

3. Webhosting

Der er masser af muligheder derude, og du skal være selektiv for at sikre dig, at du vælger den rigtige – en, der kan håndtere trafikken og efterspørgslen på dit websted uden problemer. Webhosting er en vigtig del af driften af dit websted. Hvis du ønsker at drive en succesfuld virksomhed, starter det hele med den rigtige webhost. Dit websted er et af dine bedste aktiver – det er sådan, kunderne finder dig, og det er sådan, de kommer i kontakt med dig. 

Flere Nyheder