Fysiske parkeringsvagter sikrer din parkeringsplads

31 januar 2021
Lotte Hindsberg

editorial

Hvis du har ansvaret for en parkeringsplads – det kan være som virksomhed, et supermarked eller måske er du et boligselskab, hvor beboerne og deres gæster har brug for at parkere deres biler – hvis du er en af ovennævnte (og der er mange andre eksempler), har du sikkert oplevet, at det ikke alene kan være svært at finde en parkeringsplads, det kan også føles lidt utrygt at bevæge sig rundt – især om aftenen – på en parkeringsplads.

Alt det kan undgås ved at have en parkeringsvagt

Unopark har en app, der gør det muligt at udstede parkeringtilladelse og gæsteparkering til de medarbejdere og beboere, der har lov til at bruge parkeringspladsen. Det er en app, der gør det muligt at kombinere fysiske parkeringstilladelser med digitale. Det er samtidig en app, der samarbejder med de fleste andre store aktører på markedet som EasyPark, ParkMan og ParkOne.

Mindre administration og større fleksibilitet

Med en aftale med Unopark sikrer du, at der er mindre administration i forbindelse med parkeringspladsen, og det er muligt at lave en aftale, der åbner op for større fleksibilitet og ændringer hen ad vejen, hvis behovet skulle vise sig.

Unopark er en 100% dansk ejet virksomhed, og du vil få din egen parkeringsrådgiver, hvilke betyder, at han kender jer og jeres behov. En aftale med Unopark betyder også, at du vil have faste parkeringsvagter på jeres parkeringsplads. Ud over at I hermed sikrer jer, at der ikke bliver parkeret ulovligt på jeres parkeringsplads til gene for faste brugere og gæster, betyder parkeringsvagterne også en sikkerhed, da det vil være nemt at få hjælp.

En anden fordel med en aftale med Unopark er, at de er landsdækkende, hvilket betyder, at uanset hvor i landet du er, er det muligt at få råd og vejledning, og hvis du har kontorer flere steder i landet en samlet aftale.

Flere Nyheder