Fliserens i Køge og omegn

16 marts 2021
Simone B

Opfriskning af dine udendørsarealer

Foråret byder gerne på lyst til fornyelse og opfriskning. Dette gælder naturligvis også for hjemmet og de omkringliggende udendørsarealer. Har du fliser i haven eller omkring din bolig, så ved du helt sikkert, at disse med årene mister glans og bliver kedelige at se på. Dette kan påvirke det generelle udtryk i din have, hvorfor en fliserens i ny og næ kan gøre underværker. Bor du i Køge eller omegn, og har du nogle fliser, der trænger til en opfriskning, så står Stecks Fliserens klar til at hjælpe dig!

Fliserensning hos private og erhvervskunder

Stecks Fliserens tilbyder fliserensning og imprægnering i højeste kvalitet hos både privatpersoner og erhvervskunder. De har mange års erfaring med både større og mindre rensninger. Dette særligt i Køgeområdet, men deres service tilbydes til kunder på også det øvrige Sjælland. Din tilfredshed og dine behov vægtes højt, og deres arbejde udføres altid i 100% overensstemmelse med netop dine ønsker. 

Alle fliserensninger kombineres med algebehandling og imprægnering. Hermed sikres fliserne mod flisepest, og det pæne og glatte resultats holdbarhed forlænges markant. Til fliserensningerne benyttes en hedvandsrenser, som er særdeles effektiv i bekæmpelsen af ukrudt og myrer i området omkring dine fliser, samtidig med at denne metode er skånsom, hvorfor den også kan bruges til rensning af træterrasser. 

God og personlig betjening

Uanset dit antal kvadratmeter af fliser – stort eller småt – så står Stecks Fliserens klar til at hjælpe dig. De udfører rensning af både mindre og større terrasser, indkørsler, gårdhaver, havegange m.m., så det er bare med at kontakte dem for et tilbud på netop din opgave. For at sikre at du får en god og personlig betjening, så er det den samme medarbejder, der giver dig tilbuddet og udfører din opgave. 

Du kan se meget mere Stecks fliserens i Køge og omegn her. 

Flere Nyheder