Find det bedste lingeri i alle størrelser

10 December 2019
Astrid Pedersen

editorial

Vil du gerne give din partner en ekstra én på opleveren i soveværelset? Så kan du for eksempel investere i – og iføre dig – lækkert lingeri. På den måde kan du signalere, at du er med på den værste. Og så skal der nok blive skruet op for varmen mellem lagenerne!

Hvad er lingeri?

Lingeri er et begreb, som favner bredt. Generelt set indbefatter lingeri alt, hvad vi i folkemunde kalder for ”frækt undertøj”. Samtidig dækker lingeri også over særlige typer kjoler, body suits, cat suits, body stockings, teddies, strømpebukser og tilbehør så som korsetter, corsager, krops udsmykning og andet, der kan sætte lidt ekstra kolorit på kærlighedslivet.

Basalt lingeri består i al sin enkelthed at bh og trusse sæt, hvor der er gjort lidt ekstra ud af detaljerne. Det meste lingeri er fremstillet i særlige materialer, som indbyder til erotisk leg, for eksempel blonder, silke, satin, wet look eller lak lignende stoffer.

Der ud over vil lingeri typisk være dekoreret med detaljer, som fremmer denne tankegang – snører, lacings, flæser, sløjfer samt en mangfoldighed af hægter og spænder er ikke unormalt på lingeri. Du kan få lingeri, som signalerer hvad som helst, lige fra det uskyldsrene hvide blonde lingeri til sorte body suits i vinyl eller lak, som lige er tanden frækkere og mere sassy.

Hvor finder jeg det bedste lingeri?

Uanset din alder, højde, vægt eller krops bygning vil du kunne finde lingeri, som passer perfekt til dig, i den online shop hos Love Lingeri. Her finder du et bredt og varieret udvalg af såvel special lingeri i form af bh og trusse sæt som strømper og strømpe bukser, hofteholdere, trusser, braletter og bh’er, camisoler, korsetter og corsager. Du finder også de populære sports bh’er og boxer shorts til hverdags brug samt lingeri til store kvinder. Du kan se hele den store selektion på love-lingeri.dk

More articles