Find den bedste mundbind pris online

28 July 2020
Astrid Pedersen

editorial

Når du bliver smittet med influenza eller en slem snue kan du roligt se frem til mange dage på langs. Det er en god idé at aflyse alle planer og melde dig syg på jobbet, og så blive inden for hjemmets fire vægge mens du er syg. For det første vil du hurtigere komme oven på igen hvis du sørger for at få den rette mængde hvile. Og for det andet bør du strengt taget slet ikke bevæge dig uden for en dør mens du stadig bærer rundt på smitten, af hensyn til andre mennesker.

Hvordan kan jeg stoppe smittespredningen?

Det er desværre urealistisk at forestille sig at du skulle kunne blive inden døre i måske flere uger. De færreste mennesker har mad forsyninger nok til at kunne klare den så længe, og vil derfor få brug for at komme ud og handle i supermarkeder eller dagligvare butikker. Du kan også få behov for at besøge din læge eller gå på apoteket.

I alle tilfælde bør du i videst muligt omfang søge at beskytte dine medmennesker imod smitte. I en fyldt togvogn eller i en proppet bus skal der ingen ting til før de nærmeste fem passagerer smittes ved at du hoster eller nyser. Det samme gælder i køen i supermarkedet. Og i supermarkedet vil de mikroskopiske spyt dråber, gennem hvilke influenza eller forkølelse smitter, kunne ramme varer som få sekunder efter bliver samlet op af en anden kunde, hvorpå vedkommende er i risiko zonen for at blive smittet ved overførsel.

Du bør således dække din mund og din næse, når du går ud i det offentlige rum. Dette kan du med fordel gøre ved hjælp af tre lags mundbind fra Testsmart. Disse mundbind er godkendt til personlig anvendelse og kan købes i pakker a 20, 50 eller 100 styk i den online shop på Testsmart.dk

More articles