Find brugte biler fra de bedste mærker online

04 maj 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er din gamle bil stået af, eller har du og familien brug for en ekstra bil for at dække familiens behov for transport i det daglige? Så er du sikkert allerede på jagt efter en bil som både er rummelig, brændstof økonomisk og rar at køre i. Måske har du allerede været ude og prøve nogle forskellige nye modeller af hos lokale forhandlere, og fundet dem såvel praktiske som lækre – og alt, alt for dyre.

De færreste almindelige lønmodtagere i Danmark kan betale en ny bil kontant, nærmest uanset bilens mærke, størrelse eller type. Nye biler er i Danmark pålagt så mange skatter og afgifter, at det i langt de fleste tilfælde er nødvendigt at finansiere købet af en sådan ved at optage et dyrt bil lån. Og har familien bedre ting at bruge pengene på end månedlige afdrag på et lån, er det måske en idé at kigge i retning af brugte biler i stedet for nye.

Udnyt værditabet – køb din nye bil brugt

En af de ting, der er så ærgerligt ved at investere i en spritny bil, er nemlig det store værditab bilen typisk lider inden for de første 3 – 5 år. Selv om det er fedt at køre rundt i en spritny bil med alle de smarte features der følger med, blegner glæden hurtigt, når man pludselig finder ud af at man skylder mere i bilen end den er værd.

Hvis du i stedet køber en brugt bil af nyere dato, kan du omvendt få den til en langt lavere pris end du ville have skulle betale for den da den var helt ny. Og med en velholdt brugt bil uden alt for mange år på bagsmækken får du et transportmiddel du og familien kan have glæde af i mange år.

Læs mere på https://www.biltorvet.dk/ 

Flere Nyheder