Find arbejdskraft gennem det lokale vikarbureau i Århus

11 January 2022
Astrid Pedersen

editorial

De fleste virksomhedsejere inden for bygge og anlægs branchen har prøvet at stå i en situation hvor en midlertidig udvidelse af medarbejder staben var nødvendig. Og til det formål vælger mange at benytte sig af vikarer.

Hvornår har jeg brug for vikarer?

Du tænker måske at det er lige så nemt bare at ansætte nye medarbejdere, og så fyre dem igen når opgaven eller projektet er afleveret. Men her skal du huske at såvel ansættelses som afskedigelses procedurer faktisk er temmelig omstændelige her til lands.

Ønsker du at ansætte folk skal stillingen slås op, med en rammende job beskrivelse. Du skal selv forestå gennemlæsning af samtlige indkomne ansøgninger.

image

Du skal sortere og udvælge de kandidater som skal gå videre til samtale, og sende afslag ud til de resterende ansøgere. Du skal selv forestå afholdelse af ansættelsesaftaler. Og når du står for at skulle afskedige dine nyligt ansatte medarbejdere skal du sikre at din afskedigelse holder sig inden for lovens rammer, med det påkrævede opsigelses varsel og så videre.

Vælger du i stedet at hyre midlertidige medarbejdere via et vikarbureau slipper du for besværet med såvel ansættelse som afskedigelse. Du får det mandskab du behøver, i den periode hvor du har brug for det – hverken mere eller mindre.

Du vil gennem et vikarbureau kunne få adgang til et langt bredere felt af kvalificerede kandidater end du vil kunne gennem en jobannonce. Og dit vikarbureau vil kunne hjælpe dig med at udvælge de bedst egnede emner til netop din virksomhed.

Hvor finder jeg det bedste vikarbureau i århus?

Hvis din virksomhed har sin fysiske beliggenhed i eller i nærheden af Århus, eller dit projekt finder sted i dette område, kan du med fordel benytte Århus afdelingen af DK Vikarservice ApS. Klik ind og find dine nye vikarer på hjemmesiden dkvikarservice.dk

More articles