Få varmen med en gasflaske

12 April 2022
Lotte Hindsberg

editorial

En gasflaske har mange fordele og derfor kan du med fordel have en. Især hvis du har et gammelt sommerhus eller kolonihavehus. Der er mange steder hvor du kan bruge en gasflaske. Mange gamle sommer- eller kolonihavehuse har ofte ikke en god v armekilde.

Det kan du få med en varmekilde, der kører på gas. Fordelen er at du med det samme vil opleve, at der bliver varmt. Lidt ala at have et komfur. Her bliver varmen også med det samme klar og når du lukker stopper det med at være varmt. Du kan læse mere om gasflasker her https://www.primagaz.dk/privat/gasflasker.

Du kan også vælge at få en varmekilde udenfor. Den er fantastisk om foråret og om efteråret. Det gør det muligt at side ude, når vejret er godt men lidt køligt. Den lyser samtidig op. 

gasflasker

Her kan du også bruge din glasflaske

Der er mange steder du kan bruge en glasflaske. I virkeligheden er det ofte ikke nok med en. Du kan bruge den i dit udekøkken. Der er noget hyggeligt ved at stå udenfor og lave mad, ordne grønsager og så stå og lave maden over et gasblus. 

Det samme gælder med en grill. Flere og flere vælger at bruge en gasgrill, frem for en grill med kul. Den er hurtigere varm og du slipper for at stå med kul og briketter. Du skal heller ikke vente på at kullene er klar. Tid er penge.

Der er også andre steder du kan bruge din gasflaske. Har du en terrasse eller en indkørsel, vil der ofte komme ukrudt op imellem fliserne. Det kan selvfølgelig fjernes med håndkraft, men alternativt kan du vælge at bruge en brænder, der kører på gas. Fordelen er at du brænder ukrudtet helt ned til roden og dermed har du større sandsynlighed for, at mindske ukrudtet i fremtiden.

More articles