Få rådgivning og hjælp hos advokat

21 januar 2019
Tina Høy

editorial

Når der sker store ændringer i dit liv, eller du laver dit livs største køb eller salg, er der meget, du skal overveje og tage beslutninger om. En skilsmisse kræver mange følelsesmæssige og praktiske overvejelser, og du har sandsynligvis ikke overskud til mere end højst nødvendigt.

Et salg eller køb af ejendom kan desuden være dit livs vigtigste. Du må godt selv lave skødet, men du vil være udfordret i både at skrive i det korrekte juridiske sprog, samt at få alle oplysninger med, så vælg en advokat, så du er sikker på, at det er i orden, og det ikke koster dig dyrt i sidste ende. 

Skilsmisse

Hvis du skal separeres eller skilles, og en af jer skal blive boende i en ejerbolig, skal der laves et skilsmisseskøde. Hos eBoligadvokat har de god erfaring og de rette kompetencer til at sørge for, at den part, der flytter fra boligen, frigives fra ejendommens lån. Da der er meget, du i forvejen skal tænke på, er det en stor fordel, at eBoligadvokat indsamler de de nødvendige oplysninger, udarbejder skødet, anmelder det til tinglysning og udarbejder refusionsopgørelse. Dette koster 1.950 kr. 

Ejendomshandel

Hvis du skal sælge din bolig, har du brug for at få udarbejdet et skøde for at afslutte bolighandlen, da den nye ejer skal have rettighederne.

Som køber har du brug for, at tingslysningen går hurtigt, da du så er beskyttet i forhold til den tidligere ejers gæld til kreditorer. 

eBoligadvokat tager 2.500 kr. inkl. moms for skødeskrivning, når du har købt din ejendom i fri handel. Når du køber en bolig, er det vigtigt at have en advokat med. Som køber er det måske dit første og eneste køb, og du kan hurtigt overse mangler og faldgruber. eBoligadvokat tjekker diverse dokumenter i forbindelse med købet. 

Hvis du både skal skilles, sælge bolig og måske endda købe en ny bolig, kan du med fordel købe en samlet rådgivningspakke. 

 
 
 
 

Flere Nyheder