Få ny iPhone X skærm billigt

09 december 2021
Astrid Pedersen

editorial

Den flotte iPhone X er Apples jubilæums version af den efterhånden ikoniske iPhone. Da iPhone X kom på markedet i 2017 var den absolut banebrydende for sin tid både hvad angår design og teknologi.

Er du en af de mange som købte en iPhone X dengang, og har du den endnu, er det en god idé at passe godt på den – for den kan godt have mange år tilbage.

Hjælp, min iPhone X er smadret!

Det er desværre alt for let at komme til at smadre frontglasset på en iPhone. Der skal ikke andet end en uheldig landing i asfalten, på fortovet eller på badeværelsesgulvet til førend den før så blanke skærm forvandler sig til en myriade af splinter.

image

Du kan være heldig med en skade som er begrænset til et hjørne af din iPhone X. Men du kan også risikere at hele skærmen splintrer i en grad så det faktisk bliver umuligt at benytte telefonen. Og så er der ikke andet for end at sende denne til reparation, med mindre du ønsker at anskaffe dig en helt ny af slagsen.

Reparation af iPhone X – en dyr fornøjelse

Vælger du at sende din iPhone X til reparation på et autoriseret Apple værksted kan du dog roligt belave dig på at skulle have læderet op af lommen. En professionel udskiftning af frontglasset på en iPhone X er nemlig temmelig dyrt.

Faktisk kan det i langt de fleste tilfælde bedre betale sig at anskaffe en ny telefon. Og det er da ærgerligt hvis du ellers er glad for din iPhone X.

Du kan selv reparere din iPhone X skærm

Til alt held kan det godt lade sig gøre selv at skifte frontglasset på en iPhone X. Alt hvad det kræver er det rette udstyr i form af en reparations kit som indeholder både værktøj og materialer til dette formål. Find det online på Phone-Parts.dk

Flere Nyheder