Få Københavns bedste pris på maling af badekar

25 oktober 2021
Astrid Pedersen

editorial

Er du ked af de mange skrammer, ridser og misfarvede pletter på dit badekarr inderside? Så har du sikkert tænkt på at smide det ud det i forbindelse med næste renovering af dit badeværelse. Men det er slet ikke sikkert at det er nødvendigt med så drastisk et skridt.

Dit badekar kan med stor sandsynlighed komme til at skinne igen – og det vil både være billigere og nemmere at sætte badekarret flot i stand end at skrotte det.

Fordele ved at sætte badekar i stand

Hvis du vælger at lade dit badekar renovere kan du faktisk føje et aktiv til din bolig. Mange boligkøbere går specifikt efter boliger med badekar. Og de betyder at dit badekar kan være guld værd i forbindelse med et salg.

Hvad koster maling af badekar?

Prisen på emaljering eller maling af badekar kan variere en del, afhængig af den virksomhed som tilbyder denne service og så selvfølgelig badekarrets størrelse og skadernes omfang.

Det er dog både sikkert og vist at maling af badekar er temmelig meget billigere end en total udskiftning af samme. Det er både bøvlet og dyrt at skifte et badekar ud. Så hvis dit badekars emalje blot har overfladiske skader eller skønhedspletter kan det absolut bedst betale sig at lade badekarret renovere af en dygtig badekarsmaler.

Du finder den mest konkurrencedygtige maling af badekar pris hos Emaljemanden. Emaljemanden er en af de dygtigste og mest erfarne badekarsmalere i København.

Når du lader Emaljemanden håndtere arbejdet med maling af badekar i din bolig kan du være sikker på at dette bliver udført til perfektion. Emaljemanden kan på under fire timer forsyne dit badekar med en stærk og skinnende emalje som kan holde i mange år. Og det til en aldeles rimelig pris.

Du kan læse mere om maling af badekar ved Emaljemanden, og kontakte virksomheden direkte via emaljering-af-badekar.dk.

Flere Nyheder