Få hjælp til rengøringen i din boligforening

06 maj 2022
Steffen Petersen

editorial

Hvis du bor i en boligforening, kan du måske få hjælp til rengøringen. De fleste foreninger har et rengøringspersonale, der kan komme og gøre fællesområderne rent for dig og de andre beboere i lejlighedskomplekset. Du kan måske også få hjælp til særlige rengøringsprojekter, f.eks. forårsrengøring eller rengøring ved fraflytning. Læs mere om, hvad du kan få af hjælp ved rengøring i en boligforening.

 

Trappevask silkeborg

 

Trappevask

Hvis du bor i en boligforening, kan du måske få hjælp til at vaske trapper. Trappevask omfatter rengøring af trapper og gange i bygninger, der deles af flere lejere eller beboere. Det kan være en tidskrævende opgave, især hvis din bygning har mange etager eller et stort antal lejere og beboere.

Hvis du er træt af at skulle bruge din tid i weekenden til at vaske trapper, så kan du finde hjælp til Trappevask i Silkeborg og få mere tid til andre projekter i weekenden.

 

Pudsning af vinduer

Hvis du bor i en boligforening, kan du måske få hjælp til at pudse vinduer. De fleste foreninger har en ordning med vinduespudsning, som kan komme og pudse vinduerne for dig og de andre beboere i boligblokken. Det er en god måde at få hjælp til at holde dine vinduer rene og flotte på, uden at du selv skal gøre arbejdet.

Så hvis du er træt af at kæmpe med vanskelige vinduespudseropgaver, så kontakt din boligforening i dag og hør om muligheden for at få professionel hjælp.

 

Klargøring af haven

Hvis du bor i en boligforening, kan du måske få hjælp til at gøre haven klar til sommeren. Dette kan omfatte opgaver som at rive blade, klippe hække og vande blomsterne. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du skal gøre din have klar til sommeren, eller hvis du ikke har tid til at gøre det selv, kan du bede din boligforening om hjælp.

De kan måske sætte dig i kontakt med en gartner, som kan komme og gøre arbejdet for dig, så du kan nyde sommeren uden at skulle bekymre dig.

Flere Nyheder