Få hjælp til afvænning hos et professionelt misbrugscenter

13 January 2020
Astrid Pedersen

editorial

At blive ramt af misbrug og afhængighed er noget af det mest ødelæggende, der kan tilstøde et menneske. Intet menneske bliver misbruger – for eksempel alkoholiker, ludoman, narkoman eller afhængig af receptpligtig medicin – med vilje. Der er intet normalt tænkende menneske, som ønsker at få sit liv lagt i ruiner af et misbrug, som kan komme til at koste langt mere end den økonomiske udgift til stoffer, spil eller alkohol.

Langt de fleste misbrugere vil over tid miste alt, hvad der burde betyde allermest for dem her i verden. Familie, børn, kæreste eller ægtefælle, venner og kolleger bliver én efter én ofret på afhængighedens alter. Og i samme omgang ryger jobbet, boligen og det financielle livsgrundlag sig som oftest også en tur. En meget stor andel af de hårde misbrugere ender deres dage i ensomhed og armod – ofte alt for tidligt.

Hvordan vender jeg skuden og slipper af med mit misbrug?

vis du føler, at dit liv er på vej ind i en nedad gående spiral med overforbrug af receptpligtig medicin eller alkohol, bør du hurtigst muligt søge hjælp. Det er vigtigt, at du opsøger professionel vejledning og bistand, mens du er i stand hertil. Evnen til selverkendelse vil nemlig hurtigt gå fløjten sammen med din kritiske sans, når du lever i et afhængigheds betinget misbrug. Så al den stund, du selv kan se, at den er rivende gal, bør du ikke tøve med at søge hjælp.

Den bedste hjælp til misbrug af receptpligtig medicin eller alkohol finder du på det velrenommerede misbrugscenter Behandlingscenter Stien. Behandlingscenter Stien har igennem mange år specialiseret sig i behandling af alkoholikere og ”pillenarkomaner” ved hjælp af Minnesota kuren – en veldokumenteret og evidens baseret behandlings metode med en høj succes rate. Hvis du ønsker at kontakte Behandlingscenter Stien, kan dette gøres via hjemmesiden behandlingscenter-stien.dk

More articles