Få en professionel og reel vurdering af dødsbo

09 April 2021
Silje Hansen

editorial

Det kan være meget at stå med, når man lige har mistet en, man holder af. Her er der oftest en større opgave i at sørge for at det bliver en god afsked og begavelse der kommer til at ske. Du kommer dog ikke udenom at der er en række praktiske ting, som du skal forholde dig til. Det kan være svært at overskue, når man samtidig sørger over den man lige har mistet. Her kan der være mange gode minder i huset.

Derfor er det altid en fordel at se på de ting der er i huset, som har betydning for jer. Her vælger de fleste at opdele de ting, som kan opdeles mellem de nærmeste til den afdøde. Der vil helt sikkert være en masse både små og store genstande, som vil være tilbage. Det kan være uoverskueligt at skulle sælge alle tingene enkeltvis eller få det ryddet af vejen. Derfor vælger de fleste at opsøge en professionel virksomhed til at vurdere dødsboet. Dermed kan du sælge hele dødsboet til én samlet pris og få det ud af verden.

Hvem kan hjælpe med at vurdere et dødsbo?

Når du opsøger en virksomhed til at vurdere et dødsbo, skal du forvente at der bliver taget udgangspunkt i den stand tingene er i, samt hvad den reelle værdi er for den enkelte genstand. Hvis der derfor er en genstand som har en stor affektionsværdi for dig, er det en fordel ikke at medregne det i dødsboet, så du selv kan få gavn af det.

Der findes i dag enkelte virksomheder som udelukkende hjælper med salg og vurdering af dødsbo.

Få hjælp til vurdering og salg af dødsbo

Er du i tvivl om, hvem du skal vælge til vurdering eller opkøb af et dødsbo i København, kan vi varmt anbefale dig at tage kontakt til https://www.dødsbo-rydning.dk/vurdering-af-dodsbo. De har mange års erfaring med vurdering af forskellige dødsbo, hvorfor du kan forvente den højeste pris for et dødsbo. 

More articles