Få en fleksibel parkeringsserviceordning

24 december 2020
Astrid Pedersen

Er ejendommen som huser din boligforening, dit indkøbscenter eller dine kontorfaciliteter forsynet med gratis parkeringspladser for beboere, kunder eller medarbejdere? Så har du brug for parkeringsservice – især hvis ejendommen har sin beliggenhed i en af de større danske byer.

Her er det nemlig ikke unormalt, at kommunen har indført parkeringszoner, hvilket betyder, at det koster penge at parkere på offentlige veje, gader og pladser. Som en naturlig konsekvens heraf vil besøgende i byen, som intet har at gøre på dine parkeringspladser, se deres snit til at parkere gratis. Og uden parkeringsservice som for eksempel parkeringsvagter eller videoovervågning vil du ikke have en chance for at sanktionere uretmæssig eller hensynsløs parkering.

Dette betyder, at de bilister som har ret til at parkere på dine parkeringspladser måske ikke kan komme af med deres biler – og dette kan repræsentere et stort problem, især hvis der er tale om beboere eller kunder. Du bør derfor overveje at indføre parkeringskontrol på dine parkeringspladser, og det behøver hverken at være dyrt eller besværligt.

Hvem kan hjælpe mig med en stærk og fleksibel parkeringsløsning?

Leder du således efter et parkeringsfirma, som tilbyder parkeringsservice for private virksomheder og boligforeninger i København, kan du med fordel vælge UnoPark.

UnoPark har gennem de seneste tolv år serviceret glade og tilfredse kunder med parkeringskontrol og generel drift og administration af parkeringskontrol. Når du kontakter UnoPark med henblik på en aftale om parkeringsservice, kan du forvente en på én og samme tid personlig og professionel behandling, som tager udgangspunkt i dine ønsker og præferencer.

Med en parkeringsløsning hos UnoPark får du gennem en brugervenlig og avanceret app adgang til selv at administrere dine parkeringstilladelser, således at du selv kan udstede eller tilbagekalde disse. Og så kan du selv vælge, hvilke andre UnoPark-tjenester du ellers ønsker at benytte. Du kan læse mere på UnoPark.dk.

Flere Nyheder