Få en boligadvokat til at hjælpe dig med ændring af dit skøde

27 February 2019
Emilie Jacobsen

editorial

Da du købte dit hus, fik du selvfølgelig lavet et skøde på det. Det var med til at gøre, at det blev officielt, at det nu var dig, der ejede huset. Der kan dog opstå en lang række forskellige situationer efterfølgende, hvor du har brug for at ændre på skødet. Det vil ofte være i forbindelse med skilsmisse og dødsfald. Hvis du bliver skilt, og din partner flytter ud og sælger din andel af huset til dig, er det vigtigt, at du får ændret skødet, så din tidligere partner ikke længere står som ejer af huset. Det kan i værste fald betyde, at din eksmand eller -kone for eksempel kan belåne huset. 

Ved et dødsfald skal skødet også ændres, så du kommer til at stå som eneejer af det. Det er med til at gøre, at der er styr på tingene efter et dødsfald. 

Både i forbindelse med skilsmisse og død er der en lang række juridiske faktorer, som det er vigtigt, at du har styr på. Derfor er der mange, der vælger at få en boligadvokat til at se på skødet. En boligadvokat har styr på alt i forbindelse med boligkøb og -salg. Derfor vil det være naturligt, at du kontakter en sådan. Søg på boligadvokat skøde, så dukker der mange op. 

Et af de firmaer, som det er værd at nævne, er eboligadvokat.dk. De har mange års erfaring og har en række dygtige medarbejdere. Du kan derfor være sikker på at komme i trygge hænder, når du henvender dig til dem. 

Det koster lidt penge for dig at ændre på skødet. Det er dog ikke mange, og da det er vigtigt, at det er i orden, er det selvfølgelig nogle penge, som det er værd for dig at betale. På den måde kan du være sikker på, at skødet bliver ændret på den rigtige måde. 

More articles