Få din klimavenlige varmepumpe på abonnement

06 januar 2022
Astrid Pedersen

editorial

Skal husstanden have en grønnere profil og boligen være ekstra energi besparende? Så bør du kigge på jeres varme forbrug. Det er nemlig her du for alvor har mulighed for at flytte nålen når det handler om besparelser.

Energioptimer din bolig og få kontante fordele

Et af de mere oplagte tiltag når du ønsker at spare på varmen er helt enkelt at tætne boligen. Du kan efterisolere husets ydermure således at varmen ikke slipper ud af den vej. I samme anledning kan du skifte ruderne i alle husets vinduer ud med flerlags ruder som giver bedre isolering, og samtidig sørge for at der ikke er træk ved vinduesrammerne.

Taget kan også tætnes så du ikke fyrer for spurvene. Og vil du virkelig sætte trumf på sænkningen af boligens varme forbrug kan du med stor fordel tage et kig på husets primære varmekilde.

image

Skift til en luft til vand varmepumpe og skær en ordentlig luns af varmeregningen

Varmer du stadig op ved hjælp af et gammelt og slidt olie, pille eller gas fyr? Så er det oplagt at skrotte dette til fordel for en af de energi effektive varmepumper som er på markedet i disse år.

En luft/vand varmepumpe er langt det mest økonomiske og klima venlige alternativ til et slidt fyr. Med en varmepumpe får du samme eller højere ydelse for langt færre penge.

Faktisk kan du regne med at spare omtrent tres til halvfjerds procent af dine samlede udgifter til varme. Og så skåner du samtidig klima og miljø når du skifter til en energieffektiv og driftsikker luft til vand varmepumpe.

Få en varmepumpe på abonnement og spar engangsudgiften

Det er ikke billigt at skifte til en varmepumpe. Hvis du vil spare penge på indkøb og etablering af luft/vand varmepumpe kan du med fordel vælge en varmepumpe på abonnement fra Nærvarme Danmark A/S – læs mere på naervarme.dk.

Flere Nyheder