Få den bedste terrasse pris hos tømrer i Nordsjælland

19 juli 2020
Astrid Pedersen

Er du i besiddelse af et hus med en have tilbringer du sikkert allerede det meste af sommeren i denne. Det er skønt med egen have, hvor man kan grille, hygge med familie og venner, eller blot nyde de lange lyse sommerdage.

Hvad der er endnu mere skønt er at kunne træde direkte ud på et solbeskinnet trædæk lige fra morgenstunden. Og en sådan luksus kan du opnå med din helt egen træ terrasse.

Smukke træ terrasse til lave priser hos din lokale tømrer

Er dit hus beliggende i Nordsjælland giver det mening af vælge Kun Terrasser ApS som din designer og leverandør af din nye træ terrasse.

Kun Terrasser ApS er ejer og drevet af tømrermester Andreas la Cour, som igennem mange år har specialiseret sig inden for netop træ terrasse konstruktion. Hos Andreas la Cour og Kun Terrasser ApS finder du således de stærkeste kompetencer inden for såvel planlægning og design som udførelse af selve bygge arbejdet.

Andreas la Cour ved alt hvad der er værd at vide om materialer, design og konstruktion, og udfører selv alt det praktiske arbejde i forbindelse med opsætning af terrassen.

Når du vælger Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS som din træ terrasse tømrer får du din terrasse præcis som du vil have den. Kun Terrasser ApS sætter en ære i at udvise lydhørhed og respekt over for kundernes ønsker og præferencer, hvilket betyder at du får en aktiv del i processen når det handler om såvel design som om udvælgelse af materialer.

Samtidig får du glæde af Andreas la Cours store viden og erfaring, på baggrund af hvilken han gerne rådgiver dig vedrørende terrassens udformning.

Hos Kun Terrasser ApS får du samtidig en særdeles rimelig pris på hele projektet. Klik ind på https://www.kun-terrasser.dk/priser og få et skarpt tilbud på udfærdigelse af din nye træ terrasse.

Flere Nyheder