Få dit smukke gulv tilbage som nyt med en professionel gulvafslibning i Næstved

22 november 2018
Astrid Pedersen
Få dit smukke gulv tilbage som nyt med en professionel gulvafslibning i Næstved

Smukke trægulve med personlighed og udstråling kommer ikke af sig selv. Et trægulv, som for eksempel er behandlet med lud, olie eller sæbe, kræver stadig vedligeholdelse i form af grundig og hyppig gulv vask med særlige, plejende sæbe produkter. Forsømmer man denne vedligeholdende pleje, er trægulvet hurtigt færdigt med at se godt ud. Især hvis du har valgt et trægulv, som efter seneste afslibning er blevet behandlet med sæbe.

Denne behandlings metode er langt den mest plejekrævende, og resultatet er tilsvarende smukt. Sæbebehandlede trægulve har en nærmest magisk dragende udstråling – sæben lysner naturligt træet, samtidig med at de mest charmerende features ved det levende og organiske materiale fr lov at skinne igennem. Men dit førhen så smukke sæbebehandlede trægulv bliver hurtigt grimt og gulligt i overfladen, hvis du ikke sørger for at vedligeholde den beskyttende hinde i træværkets overflade. Og så er der til sidst ingen vej uden om – du bliver nødt til at fjerne det øverste lag af dit trægulv med en grundig gulvafslibning, hvis gulvet skal have sin skønhed igen.

Gulvafslibning – gør dit gulv smukt på ny

Uanset hvor slidt og grimt, dit sæbebehandlede trægulv er blevet, er der råd for det. Og der er meget stor sandsynlighed for, at dit trægulv kan blive som nyt med en effektiv, professionel gulvafslibning, efterfulgt af en passende efterbehandling. Ved en gulvafslibning kan du regne med, at de mest graverende skønhedspletter fjernes fra dit trægulv. Disse er nemlig sjældent mere end overfladiske – det vil sige, at de sidder indlejret i de øverste millimeter af træværkets fibre. Da en gulvafslibning højst fjerner 2 millimeter af gulvets overflade, vil alle spor af slid, pletter fra spildte væsker, samt ridser og skrammer forsvinde ved denne behandling.

Du kan finde dygtige, faglærte gulvmænd på Gulvkanonen.dk med speciale inden for gulvafslibning og efterbehandling af trægulve.

Flere Nyheder