Et hav af døre

31 maj 2021
Cathrine Hansen

Et hav af døre

Det er en forudsætning, at der i hver bolig skal være døre; men hvilke typer døre? Det er dér ens personlige stil kommer ind i billedet.

Ligesom boligens vinduer, så bidrager hjemmets døre også til det gode lysindfald; samtidig præger de også boligens æstetiske fremtræden på flere måder.

Og der findes selvfølgelig også et hav af døre; og der uden tvivl noget for enhver smag.

  • Terrassedøre
  • Facadedøre
  • Dobbelt Terrassedør
  • Dobbelt Facadedør
  • Facadedørsparti
  • Sideparti

Terrassedøre

Disse døre benyttes både som udgang til terrasse eller have, såvel som til altan. De kan både fås med 1-10 ruder og med eller uden fyldning.

Facadedøre

Disse typer af døre er med til at gøre ens hjem ekstra indbydende med en smuk rude til ens hoveddør. Det er også muligt at vælge et trædesign med fyldninger, hvis man er en af dem som ønsker en mere detaljeret og solid dør.

Køb Døre → 40% Neb-Rabat på Hoveddøre | Klarvinduer

Dobbelt Terrassedør

En dobbelt terrassedør er et klassisk og iøjnefaldende valg, som kan sikre et øget lysindfald, og samtidig fungere som en praktisk og funktionel ind- og udgang i ens dagligdag.

Dobbelt Facadedør

Hvis man er en af de personer som har pladsen; så er der her en løsning. Med en dobbelt facadedør tilbydes der et utal af tilpasningsmuligheder, så man kan skabe et enestående førstehåndsindtryk af ens hjem.

Facadedørsparti

Det er ofte med et facadedørsparti og dets små detaljer, at man kan sætte et personligt præg på ens hjem. Ved at få ekstra lys ind opnår man et gennemført design.

Sideparti

Dette er et oplagt valg, hvis man har overskydende plads omkring sin facadedør. Her skaber man  en unik løsning og med et matchende sideparti får man samtidig et større lysindfald.

 

Er du blevet nysgerrig efter at vide mere, så læs videre, og find den helt rigtige dør for dig!

Flere Nyheder