Et excel kursus i København gør dig klogere

30 september 2020
admin

Et udbredt program i blandt forbrugerne

Vi har nok alle siddet med enten Excel i skolen til en matematiktime eller lignende. Hvis du er fra den ældre generation, hvor lommeregner og papir var vejen frem, har du dog ikke noget kendskab til programmet fra skolen af.

Dog har du nok været nødsaget til at have det senere hen, eftersom det er et af de mest brugte programmer fra Windows Officepakker på de fleste arbejdspladser. At Excel er så udbredt et program og brugt af så mange arbejdspladser, har oftest noget at gøre med de funktioner, Excel har.

Excel har mange funktioner

Først og fremmest kan du stille alt op i forskellige kolonner, hvilket er med til at give dig et godt og overskueligt overblik over din data.

Dernæst kan du få programmet til at regne de forskellige kolonner ud, ved at opskrive brugerdefinerede formler således, at en ny kolonne kan regne din formel ud på baggrund af de koloner, du bad den om at bruge i formlen.

Som om det ikke var nok er Excel også i stand til at lave diagrammer og statistikker baseret på det data, du har sæt ind i dit første Excel ark. Altså er programmet også rigtig velegnet til at visulisere data, som oftest kan være nødvendigt, hvis du skal forklare data.

De fleste slutbrugere forklarer nemlig, hvordan billeder og visualiseringer har et bedre indtryk end ren tekst og lige præcis derfor, er Excel genialt. Blandt andet fordi du kan opstille al din data, og den dernæst beregner det for dig, men også fordi du i sidste ende kan visualisere det, så andre forstår det. 

Det er derfor en god idé at sætte dig ind i Excel, da det kan give dig utrolig meget som værktøj, hvis du eksempelvis skal præsentere noget for et andet menneske. For at lære alle programmets funktioner kan et Excel kursus København være på sin plads for at få det største udbytte. 

Flere Nyheder