Du kan da lave din egen efterligning af den test – men lad være

29 juli 2021
Anders Lundtang Hansen

Nogle gange tror man måske ikke på en test, eller man føler, man kunne gøre det bedre eller bare vise, at man kan replicere den test næsten en til en, og så bliver det en udfordring for en selv.

Det er da en munterhed, som man kan lave til sig selv, men man skal ikke begynde at tro, at man kan gøre det lige så godt som de folk, der er på sovneksperterne.dk, der lige ved, hvordan man udfærdiger de test, har værktøjet til det og erfaringsviden samt eksperter at trække på, så det bliver nogle testresultater, som alle kan bruge til noget.

Der kan dog være en mulighed for, at man på den måde viser, hvor engageret man selv er til det, og så kan man blive en del af sovneksperterne.dk eller nogle andre, som der måske mangler folk i deres stab.

Din egen test er ikke lige så god 

Men du skal ikke begynde at tro, at fordi du kan anskaffe de samme produkter og lave testen efter, hvad de professionelle har fortalt i rapporter, at de har gjort, at din test så er lige så autoriseret som andres, der har lang tradition og erfaring med, hvordan man gør den slags.

Måske laver du den test, fordi du ikke mener, at resultatet faldt ud, som du gerne ville have det, men så er du også farvet efter, hvordan du ønsker at få resultatet, og så er du ikke uvildig eller objektiv i din analyse.

Du kan formentlig heller ikke gøre testen bedre end blandt andet dem, vi har fremhævet, for hvis du mener, at der er fejl i den test, du har læst om, så giver det mere mening, at du fortæller det til dem, der lavede den test, så DE kan lave den om, eller så de anmærker, at testen ikke er endt fyldestgørende nok.

Flere Nyheder