Der skal efterhånden godt med udendørs legetøj til

07 May 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Og hvorfor skal der så det, spørger du?

Jo, for børn er blevet for vant til, at de kan lege indenfor, og vi tænker desværre ikke på den måde, hvor de lægger et puslespil, spiller skak eller interagerer med andre børn direkte eller mennesker på deres egen alder.

Det var dengang, hvor det var sundt at kede sig, for så skulle man selv finde på noget at lave, og man kunne skabe hele fantasiverdener i ens hoved og lave de vildeste kreationer ud af de meste simple ting i hjemmet.

Nu om dage får børnene det hele serveret online, og hvis de møder udfordringer eller problemer, så kan de slå løsningen op eller få hjælp direkte på nettet.

Det er meget indholdsløs underholdning, hvor man ikke lærer at tænke selv, og så er det ikke godt for kroppen at sidde ned så længe og specielt ikke i en ung alder.

Børn skal ud at lege med udendørs legetøj

Alt skal selvfølgelig gøres med måde, for børnene skal jo også have lov til at være indenfor, men selvom vi lever i Danmark, hvor vejret er notorisk dårligt, så skal børn også kunne tåle at være ude, når det blæser eller regner lidt.

De har godt af at blive udsat for elementerne i naturen og lære at klare sig selv.

Og de kan blive udfordret og ikke mindst hygge sig med forskellige legetøj til udendørsbrug, hvoraf man kan finde rigtig meget godt hos https://www.ude-leg.dk/ 

Her vil der være meget forskelligt, der vil passe til mange forskellige typer af børn i diverse aldersgrupper.

Intet af legetøjet her er farligt, men det får børnene til at ville være ude og røre sig, så de får brugt kroppen på en god måde, så de er fysisk udmattede og kan sove om natten, så de er klar til dagen efter.

More articles