Den rette indramning sætter prikken over i’et for dine billeder

01 september 2022
Emilie Jacobsen

editorial

Har du et billede, som du er meget glad for, er det en god ide, at du sørger for at vælge en ordentlig indretning til det. Indramningen sætter nemlig prikken over i’et for billedet og får det til at tage sig særligt flot ud. For eksempel kan du vælge en prangende ramme, så rammen nærmest bliver en del af det at se på billedet, eller du kan vælge en meget diskret ramme, så det bliver billedet, der kommer til at stå tydeligst frem. 

Skal du have dit billede indrammet bedst muligt, kan det være nødvendigt for dig, at du får en professionel til at gøre det. Der kan du for eksempel se nærmere på Galleri Art Expo. Det er et galleri, der ligger i Hørning i Østjylland, og du har nemt ved at komme dertil fra både Aarhus, Skanderborg og Horsens. Men du er selvfølgelig velkommen til at henvende dig, lige meget hvor du bor henne i landet. Se mere på https://www.galleri-artexpo.dk/indramning 

På galleriet har de stor erfaring med at indramme billeder, og de kan derfor gøre det, så det kommer til at fremhæve dit billede bedst muligt. Derudover får du selvfølgelig et resultat, der holder i mange år fremover. 

indramning

Få vejledning i at vælge den rette ramme

Hvis du har helt styr på, hvilken ramme der vil være den rette til dit billede, kan du selvfølgelig bare kontakte Galleri Art Expo og bede dem om at sætte den på. Men hvis du er i tvivl om det, har du også mulighed for at henvende dig til dem for at få råd og vejledning. 

Med deres store ekspertise på området vil de nemt kunne vejlede dig i, hvilken ramme der vil tage sig bedst ud til billedet – eller fortælle dig, hvad de forskellige rammer vil gøre for billedet alt efter, hvilken effekt du ønsker. 

Flere Nyheder