Dæk op til hele familien

30 november 2021
Maria Laugesen

editorial

Er du vild med store sammenkomster, hvor du kan invitere venner og familie på julehygge, påskefrokost, spilleaften eller andre begivenheder? Så skal du selvfølgelig også have et stort spisebord, hvor der er god plads til alle. Her kan et plankebord være en rigtig god idé.

Et bord med plads til alle

Et spisebord med god plads er et absolut must, hvis du kan lide at invitere hele familien eller vennerne på besøg. Så er der ingen stress, når der skal dækkes op til store jule- og påskefrokoster, fødselsdage og hyggelige aftener. 

Med et plankebord har du mulighed for at vælge dine egne mål, så du kan få et stort spisebord i de ønskede dimensioner. Samtidig får du et utrolig smukt bord, som bringer natur og varme ind i hjemmet. Plankeborde er nemme både at rengøre og vedligeholde, så du får et slidstærkt bord, som kan holde sig smukt i mange år. Det tåler fint den daglige slid fra service og andet brug. Dog anbefales det, at du bruger dækkeservietter eller evt. en dug for at beskytte det mod kondens fra vandglas, spildt vin eller andre våde sager.

image

Skræddersy dit nye plankebord

Hos https://www.hipstory.dk/collections/plankeborde kan du finde et skønt udvalg af plankeborde i forskellige designs, størrelser og varianter. Her kan du bl.a. vælge mellem forskellige træsorter, som har hver deres farve og udtryk, så du kan finde det, der passer til din stil og indretning.

De gør det muligt for dig at skræddersy dit helt eget plankebord. Det vil sige, at du kan vælge din træsort og herefter komme med dine egne, unikke mål. Så kan du få det præcis så bredt og langt, som du ønsker det, så det passer fuldstændig ind i din stue og til dine behov – helt uden at du skal give dig i kast med tidskrævende gør-det-selv-projekter.

Flere Nyheder