Bryg lækkert øl derhjemme med et bryganlæg

31 March 2020
Astrid Pedersen

editorial

Overvejer du at starte dit eget hjemmebryggeri – men er du i tvivl om du har tid og råd, eller er i besiddelse af de påkrævede evner? Det skal du ikke være. Ølbrygning er ikke den store kunst – i hvert fald ikke hvis du benytter dig af de hjælpemidler, som er til rådighed.

Det er klart, at du ikke bliver uddannet brygmester fra den ene dag til den anden. Men du kan komme rigtig langt med det rette brygudstyr, som fås til såvel de absolutte nybegyndere som til de mere avancerede hjemmebryggere. Og godt brygudstyr behøver ikke at koste spidsen af en jetjager!

Billigt brygudstyr til begyndere

Som ølbrygnings novice har du nok ikke lyst til at investere de helt store summer førend du med sikkerhed ved om ølbrygning er noget for dig. Det behøver du heller ikke. Med en Starter Box fra ølbrygning.dk kan du komme rigtig langt.

En Starter Box indeholder alt hvad du skal bruge for at komme sikkert fra start, nemlig gærtank, tappespand, diverse rengøringsmidler, måleinstrumenter og alt hvad du behøver til tapning og flaskning af din øl.

Du kan med fordel bruge din Starter Box sammen med en såkaldt All Grain Kit. En All Grain Kit består af nøje udmålte mængder af de nødvendige ingredienser til ølbrygning, nemlig malt, humle, byg, sukker, gær og så de urter eller andre smags stoffer, som giver øllen dens karakteristik. Og så kan din ølbrygning simpelt hen ikke gå galt.

Bryganlæg til den trænede brygger

Hvis du bliver bidt af ølbrygning, og ønsker at opgradere dit udstyr, kan du hos ølbrygning.dk finde bryganlæg fra den danske producent Brewster. De lækre semi professionelle bryganlæg i Beacon serien giver dig alt hvad du skal bruge for at brygge øl med de karakteristika, du ønsker – uden brug af All Grain Kit.

Se det store udvalg af bryganlæg på https://www.xn--lbrygning-k8a.dk/ 

More articles