Brugte reservedele kan være lige så gode som nye reservedele

20 august 2020
Anders Lundtang Hansen

Du kender måske det med, at du har købt dig et par sko, som passer dig mere eller mindre godt, men du kan også mærke, at de – af gode grunde – aldrig har været brugt før, så du kan fornemme, at de lige skal gås lidt til, så de passer til dine fødder og giver sig lidt.

Selvfølgelig foretrækker man jo nye sko fremfor brugte sko, men samtidig er man også glad for, at ender med at have sig nogle sko efter et stykke tid, som virker perfekt til en.

Dette kan man faktisk godt lidt overføre til, hvis man for eksempel skal have reservedele til ens bil.

Man tænker med det samme, at den slags skal man købe som nyt, fordi det så slet ikke er slidt, er det nyeste på markedet og kan holde i lang tid.

Sådan forholder det sig måske på en del punkter, men omvendt kan man også risikere, at man får en model, som ikke blev lavet godt nok fra fabrikken.

Selvfølgelig kan man så ofte returnere den og få en ny uden betaling, men det er jo bare ikke til megen hjælp, hvis det er på grund af den reservedele, at ens bil kørte i stykker ude på vejen, og man kom til skade.

Hvis du køber brugte reservedele, så ved du, at de fungerer, fordi de er blevet brugt før og er blevet tilpasset, så der ikke er opstartsproblemer.

Igen kan man være uheldig at få en model, der alligevel var ved at gå i stykker, men samtidig har du så sparet penge på at købe denne brugte reservedel, end at du skulle hen at købe dem som helt nye.

Så er der også noget patina og sjæl over dem, specielt hvis man finder dem selv ved at tage dem ud fra en gammel bil.

Flere Nyheder