Brugte biler i Give – find dem hos lokale forhandler

03 November 2022
admin

editorial

Når du er på markedet efter en ny bil, kan det være fristende at købe den nyeste model fra salgsstedet. En ny bil har jo trods alt den samme glans som en bil, der lige er kommet fra fabrikken, og den kommer med en garanti. Men før du kaster dig over chancen for at købe en ny bil, bør du også overveje at købe en brugt bil. Her er 5 grunde til det:

1. Brugte biler er billigere end nye biler

En helt ny bil mister op til 20 % af sin værdi, så snart du kører den ud af fabrikken. En brugt bil har derimod allerede taget dette tab og er derfor billigere. Faktisk kan du ofte finde brugte biler af god kvalitet til den samme pris som en middelmådig ny bil.

2. Brugte biler har lavere forsikringssatser

Da en brugt bil er billigere at forsikre end en ny bil, kan du spare penge på dine præmier hver måned.

Brugte biler Give

3. Brugte biler har garantier

Bare fordi en bil er brugt, betyder det ikke, at den ikke er dækket af en garanti. Mange brugte biler er udstyret med garantier fra den tidligere ejer eller fra forhandleren. Det kan give dig ro i sindet, hvis der skulle gå noget galt med din bil efter købet.

4. Brugte biler er nemmere at finansiere

Nye biler finansieres typisk via lån med høje renter. Brugte biler kan derimod finansieres gennem lån med lavere renter eller endda gennem leasingaftaler. Det gør det nemmere for dig at få råd til at betale afdraget hver måned.

5. Brugte biler har flere funktioner end nogensinde før

De dage, hvor du får en gammel, slidt sedan, når du køber brugte biler Give, er for længst forbi. I dag findes der mange brugte biler, der har alle de samme funktioner som helt nye modeller – og nogle gange endda flere! Hvis du leder efter en bestemt funktion (f.eks. sædevarme eller et underholdningssystem), er der en god chance for, at du kan finde den i en brugt bil.

More articles