Bliv bedre til Office 365

29 marts 2020
Marcus Løhde Nielsen

editorial

Microsoft Office har bragt nyttige redskaber til den teknologiske verden, og det har været yderst brugbart i skolerne, på arbejdet og derhjemme. Man kan skrive lange romaner, stile eller få et overskueligt overblik af en tabel. Det er bare nogle af egenskaberne som Office fremfører gennem deres hav af programmer. Det indebærer værktøjer som Word, Excel, OneNote, Powerpoint m.v. Microsoft har skabt disse i håb om at kunne gøre hverdagen nemmere for den enkelte forbruger og samtidigt øge den kreative tankegang hos os alle. Office 365, som de kalder det, er altid opdateret til at kunne fuldføre dine opgaver, og du kan gøre det på alle enheder. Både computer, tablet og mobil. Når man første gang åbner et Office 365 program, kan det virke uoverskueligt eller svært, trods det simple, lækre design. Men det er der ingen skam i! Du kan melde dig et Office 365 kursus her i landet, hvor du får alle de rette kompetencer til at udføre de nødvendige opgaver. Du bør tilmelde dig et kursus hos 4d. De tilbyder Office 365 kursus København.

Billedresultat for office 365

Specialiserede kurser til alle forbrugere

4d er udnævnt til Danmarks største udbyder af Office kurser, og deres resultater har ydet god service hos deres kunder. De er indforståede med, at mange arbejdspladser kræver Office 365-kendskab. Derfor brænder de meget for at lære alle danskere netop dette. De har professionelle kurser, hvor læren tilpasser sig dine behov og underviser derudfra. Det er derfor en tilpasset, personlig undervisning. Det har vist sig, at undervisningens udbytte maksimeres netop ved denne læringstype. De er dermed erfarne og passionerede om deres kursus.

Så gør dine tekniske egenskaber en tjeneste og tilmeld dig et Office 365 kursus hos 4d. De vil med stor glæde søge at maksimere dine tekniske egenskaber indenfor Office-redskaberne.

De tilbyder forskellige kursustyper ,og de foregår inde ved Strøget i København.

 

 

Flere Nyheder