Behandling af trægulve i København

08 January 2020
Simone B

editorial

En kærlig hånd til dine slidte trægulve

Gamle trægulve bliver uundgåeligt trætte at se på efter mange års flittig brug, og mange af de gamle lejligheder i København har disse slidte trægulve, som har en del af på bagen. Heldigvis er mange gulve lavet af massivt træ, som er et robust materiale, og derfor snildt kan tåle behandling. Med den rette behandling kan gamle trægulve få helt nyt liv og igen fremstå friske og nye. En gulvafslibning har stor betydning for boligens helhedsindtryk, og er en god investering, som oven i købet er en del billigere end at få lagt nye gulve. Med gulve der fremstår som nye, vil din boligs værdi som oftest stige markant, da friske gulve vil puste helt nyt liv ind i boligen.

Lokal gulvafslibning i København

Gulvkanonen tilbyder professionel behandling af trægulve lokalt i København. Med deres store ekspertise ved de nøjagtig, hvordan netop dit gamle trægulv skal behandles på rette vis. Der er nemlig forskellige måder at gribe en gulvafslibning an på, og det afhænger altid af gulvtypen samt hvilken forfatning, gulvet er i. Typisk foretages en grovslibning ved brug af maskine, hvorefter gulvet langsomt vil blive slebet finere og finere. Til sidst vil gulvet atter have en pæn og glat overflade, som var det nyt igen. Gulvkanonen rådgiver dig naturligvis gennem hele processen, så du sikres et resultat, du er tilfreds med og kan nyde fremover.

Står du med et slidt trægulv, der kunne trænge til nyt liv? Det er som regel et tegn på behov for afslibning, hvis dit gulv har tydelige ridser eller lakken er slidt igennem. Uanset områdets areal står Gulvkanonen klar til at behandle dit gulv til en rimelig pris. Du kan se meget mere til Gulvkanonen i København her: https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-gulvafhoevling/gulvafslibning-koebenhavn/, hvor du også finder kontaktoplysninger til bestilling af et gratis og uforpligtende tilbud.

More articles