Ansøg online til istandsættelse af din bolig

21 January 2021
Lotte Hindsberg

editorial

Hvis du har en bolig, som trænger til en kærlig hånd, har du flere muligheder for at låne penge til istandsættelse herunder i online banker. Du kan udover at låne til istandsættelse i en online bank, også låne i butikker der sælger varer til istandsættelse. Det kan være lige fra inventar til køkken og bad til renovering af mure og tage.

Mange butikker som tilbyder finansering, har lavet et samarbejde med en onlinebank. Ofte tilbyder de også rente og gebyrfrie lån. Du kan finde en artikel om at låne penge på mange af sammenligningssiderne. 

Rente og gebyrfrie forbrugslån

Som nævnt tilbyder mange butikker i samarbejde med online banker finansering til blandt andet istandsættelse af ens bolig. Det er finansering der ofte både er rente og gebyrfrie, hvilke gør det til en attraktiv låneform, især hvis man husker at betale sine afdrag til tiden. Bankerne har med garanti regnet på at der er tilstrækkelig mange, der enten glemmer eller ikke kan betale, til at det er en god forretning at tilbyde rente og gebyrfrie forbrugslån. Det er nemlig dyrt ikke at betale til tiden.

En ulempe ved at låne i butikkerne er, at du er tvunget til at bruge pengene i butikken, modsat hvis du låner direkte i en online bank, som giver dig mulighed for at shoppe omkring i forskellige butikker og ikke kun i en.

Lån direkte i online banken

Ligesom med lån i butikkerne, er det nemt at låne direkte i en online bank. Det tager typisk kun få minutter at sende en låneansøgning og du har lynhurtigt svar på din ansøgning. Ofte er der ingen krav om sikkerhed, men hvis du har ansøgt om et større beløb, vil du blive bedt om at dokumentere at du har en indtægt. Det kan du f.eks. gøre ved at sende dem en lønseddel. 

More articles