Smukt og sassy lingeri i alle størrelser

11 December 2019
Astrid Pedersen

editorial

Er du på udkig efter frækt undertøj – også kaldet lingeri? Så kan det godt være, at du undervejs i processen har oplevet nogle bump i vejen. Men dem må du ikke lade komme i vejen for dig.

Mine bryster er for små til bh

Måske er du ked af din lille barm – og at dine bryster ikke passer ned i de skåle, med hvilke en klassisk bh er udstyret. Men dette behøver ikke at betyde, at du aldrig vil kune iføre dig lækkert og forførende lingeri.- der findes flere bh modeller, som er særligt designet til den lille barm. Du har oven i købet fordelen af at kunne bruge de skønne og behagelige braletter i stedet for de konventionelle bh’er.

En bralette er en bh uden bøjle – og netop denne feature gør braletten blød og komfortabel. Med en lille barm har du ikke brug for nær så megen støtte og form som dine storbarmede medsøstre, og slipper dermed for den stive metalbøjle. Mange braletter fås med vatterede, formpressede skåle, som giver ekstra fylde til den lille barm, og skubber brysterne op og ind – for den flotteste kavalergang!

Jeg kan ikke finde lingeri i store størrelser

Hører du til de kvinder, som er velsignet med smukke, feminine former, kan det godt være svært at finde frækt og forførende undertøj i de almindelige butikker og stormagasiner. Det er, som om dele af modebranchen kollektivt er blevet enige om, at de kurvede kvinder ikke har behov for at føle sig smukke.

Men hvis du går på opdagelse i en decideret lingeri butik som for eksempel Love Lingeri, kan du sagtens finde det flotteste og mest veldesignede lingeri til store piger fra de bedste designere og producenter på markedet. Og så holder alt lingeri, du finder i den online shop på love-lingeri.dk, en fantastisk god kvalitet.

More articles