Hvorfor skal jeg investere i lingeri?

11 December 2019
Astrid Pedersen

editorial

Måske tænker du, at det da er totalt unødvendigt – og i øvrigt vældig upraktisk – med lingeri. Det delikate undertøj, som for det meste er fremstillet i fine og sarte materialer så som silke, satin, blonde eller tynde, florlette kunst stoffer, tåler dårligt en hvid vask eller en koge vask. Det skal vaskes i hånden hver eneste gang det har været brugt og så hænges skånsomt til tørre. Hvorfor bruge tid, penge og umage på tøj, man har på inden under sit almindelige tøj, og som derfor alligevel ikke kan ses?

Svaret er ikke så enkelt. Lingeri i form af lækkert og frækt undertøj kan sagtens have en god effekt på dit selvværd, selv om ikke alle kan se, at du har det på. Selve bevidstheden om, at du er iklædt flirtende og forførende blonder, snører og anden flitterstads inderst inde kan faktisk påvirke din udstråling. Og du kan jo altid lade en bh strop være synlig gennem tøjet eller ved din hals udskæring, hvis du ønsker at pirre nysgerrigheden hos de mennesker, med hvilke du omgiver dig i det daglige.

Sæt fut i fejemøget på hjemmefronten

Samtidig skal du huske, at langt de fleste mænd er visuelt orienterede. Dette betyder i praksis, at du kan piske en vældig stemning op ved at lade din mand eller kæreste vide, at du er iført frækt og forførende lingeri under din almindelige påklædning. På den måde ved han, hvad han kan se frem til i soveværelset samme aften. Og så kan du roligt regne med, at der bliver skruet lidt ekstra op for varmen!

Uanset om du er til det traditionelle bh og trusse sæt, eller om du ønsker at give den hele armen med corsager, korsetter eller hofteholdere, kan du finde alle typer lingeri efter din smag på love-lingeri.dk

More articles