Bliv klar til børnefødselsdagen

05 October 2021
Steffen Petersen

editorial

Dit barn har sikkert allerede en lang ønskeliste over ting, som han eller hun gerne vil have til sin fødselsdag. Det kan være alt fra mad til underholdning, som de har en helt perfekt idé om, hvad skal være. Dog kan det være lidt af en udfordring at imødekomme alle ønsker, særligt dem der er lidt for kreative eller kan koste dig dyrt. I dette indlæg vil vi hjælpe dig med sjove idéer til underholdning, som både er sjove, men også er til en fornuftig pris, uden det bliver helt ekstremt. Læs med her og lad dig inspirere. 

1. Hoppeborg

En hoppeborg er altid en sikker vinder. Særligt blandt de små, men også hos de lidt ældre børn. Det kan stimulere børnene hele dagen, så du får dejlige trætte børn med hjem, der er klar til at komme på hovedet i seng. En hoppeborg kan fås i alle tænkelige størrelser og former, så det er bare med at finde én, der passer til dit tema. Vær sikker på, at dit barn kan hoppe i den hoppeborg, som du vælger. Der kan være forskel på nogle af dem, da det skal matche en vis aldersgruppe. 

2. Candyfloss-maskine

Hvis du kører med et tivoli tema eller dit barn bare elsker de søde sager, så kan du overveje at bestille en candyfloss-maskine til dit barns fødselsdag. En candyfloss-maskine er både sjov og måske også nostalgisk for dig, der har tilbragt meget af tiden i et tivoli som barn. Det kan i hvert fald vække glæde hos børnene, men også hos de voksne, der deltager i fødselsdagen. Du kan bestille din candyfloss-maskine hos dingadget.dk, så du har en maskine, du kan bruge til alle typer af arrangementer fremadrettet. 

3. Skattejagt

En skattejagt er ligesom hoppeborgen en sikker vinder. Det er også underholdning, der ikke springer budgettet. Det er uden tvivl en god måde at underholde alle børnene på, så ingen føler sig udenfor. Du kan inddele børnene i hold, så alle får lov til at gætte med på de ledetråde, du har lavet. Du kan fremskaffe dig en faktisk skattekiste med en masse slik og andet godt i. Et godt tip til at få skattekortet til at ligne en faktisk sørøverkort, er hvis du brænder kanterne med et strygejern. Så får det et rustikt udseende, og ligner det har ligget på bunden af havet. 

More articles